Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Hlubocká zimní liga - 2.kolo

19. 1. 2009

Ani ve druhém vystoupení na Hlubocké umělce se našemu týmu nepodařilo uhrát příznivý výsledek. Ačkoliv Kaplice byla v utkání favoritem a přijela v sobotu ráno v plné síle, úvod utkání zase tak tragicky nevypadal. Hrálo se sice za převahy třetího týmu krajského přeboru, ovšem naši hráči nejen že stačili zastavovat akce soupeře, ale dokázali i zaútočit a ohrozit soupeřovu branku. Na první gól, který jsme dostali ve 14 min. od kanonýra Houšky jsme dokázali odpovědět ve 21 min. krásnou akcí na jeden dotek středem hřiště a Milan Ďurica s přehledem tváří v tvář Kaplickému brankáři nezaváhal. Druhý gól v naší síti přišel ve 32 min. a třetí ve 40 minutě. Ale i my jsme měli v průběhu prvního poločasu několik slibných šancí, které už jsme ale nedokázali využít.

I v úvodu druhého poločasu jsme se snažili favoritovi fotbalově vyrovnat, ale síly nám vydržely pouze do 60 minuty. Pak se v plné míře projevil obrovský rozdíl v trénovanosti obou týmů. Zatímco Kapličtí byli v neustálém pohybu, naši hráči jen "šlapali vodu" a valil se na Brejžkovu bránu jeden útok za druhým. Tři z nich ( v 67, 73 a 75 min.) Kapličtí využili, zatímco naši hráči. ačkoliv se dostali do 3 brejkových situací, už neměli sílu na důraznou koncovku.

Zápas nám ukázal to, co všichni víme - přes zimu musíme nabrat fyzičku v maximální možné míře, abychom jarní záchranářské práce úspěšně zvládli !!! Bez toho to v žádném případě nepude !!!

Sestava : Brejžek - Rytíř, Vaněk, Píšek, Krátký - Kneifl, Stegbauer, Nejedlý - Soukup, Šíma - Ďurica

Střídání : 46 min. - Fousek za Šímu, 56 min. Buczek za Rytíře, 62 min. Zeman za Nejedlého  

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář