Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

MALŠE ROUDNÉ - SOKOL K.ÚJEZD 0:1 (0:1)

8. 4. 2009

Referát k utkání :

V úvodním jarním kole se vydali naši malí fotbalisté na hřiště nedalekého Roudného. Poté, co jsme byli celou zimu v hale a na přírodním trávníku jsme absolvovali pouze 2 tréninky, bylo vystoupení našich hráčů velkou neznámou. O to příjemnější překvapení nás čekalo v samotném zápase.

Kluci nastoupili do zápasu od úvodních minut velmi sebevědomě a svému soupeři, který v podzimním zápase vyhrál na našem hřišti 3:1, pěkně zatápěli. Do brankových příležitostí se v prvním poločase dostali postupně Sluka, Frnka, Rožboud a Kočí, ale radost všem našim fotbalistům udělala až dorážka Jakuba Bárty, který vstřelil úvodní gól zápasu. Jeho premiérovou brankou v jeho prvním mistrovském zápase jsme vedli 1:0 ! Naše obrana pracovala v prvním poločase bezchybně a domácí tým do žádné vážnější akce nepustila.

Ve druhém poločase měli více ze hry domácí borci, ale náš brankář Nikolas Harms se překonával a ani jednou se nenechal překvapit. Naši fotbalisté neustále hrozili z velmi nebezpečných brejků, které táhli především Dominik Sluka, David Frnka, Radek Kočí a Jakub Rožboud, a několikrát dostali do problémů domácího brankáře. Po jednom z brejků přišel penaltový faul na Davida Frnku, ale tomu domácí brankář dobře umístěnou penaltovou střelu k tyči zázračně vyškrábl mimo tyče. A když při nás stálo i trochu štěstíčka, zrodil se pro nás velmi cenný výsledek, vyhráli jsme 1:0 a oplatili tak hráčům Malše Roudné podzimní porážku.

Všichni naši malí fotbalisté si za svůj výkon zaslouží uznání a poděkování. Předvedli heroický výkon se zaslouženou tříbodovou odměnou !!! 

Sestava KÚ :

Harms Nikolas - Váša Marek, Veselý Vít - Rožboud Jakub, Frnka David, Kočí Radek - Sluka Dominik, Sus Erik .

Střídali : Bárta Jakub, Prokeš Lukáš, Kardoš Michal - všichni tři nastoupili ke svému prvnímu zápasu v životě !!!

 

Tabulka OP starších přípravek :

http://nv.fotbal.cz/domaci-souteze/kao/jihocesky/ceske-budejovice/souteze.asp?soutez=311G1A

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky MALŠE ROUDNÉ - SOKOL K.ÚJEZD 0:1

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

klucí dík

(Pavel Rožbík Rožboud, 9. 4. 2009 23:51)

Klucí dík - bezva jarní začátek - jen tak dál
Do fotoalba jsem přidal pár foteček ze zápasu...