Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

První ročník vánočního turnaje.

29. 12. 2014

20141229_134715.jpg

Turnaje se zúčastnilo pět mužstev. Lišov, Velešín, Včelná a z pořádajícího klubu dva týmy. K. Újezd „ A“ r. 2006 a Kamenný Újezd „B“ r.2007 a 2008. Hrálo se systémem každý s každým na 20min.

 

 

 

Turnaj zahájili K. Újezd B s Lišovem. Výsledek byl jasný pro Lišov 18 : 0. Nejmenší  účastníci turnaje se teprve rozkoukávali a tak byl rozdíl ve skóre znatelný. Druhý zápas sehráli Velešín a Včelná. V zápase zvítězil Velešín 6 : 2. V třetím utkání nastoupilo favorizované mužstvo K. Újezdu A proti Včelné. Výsledekem  15: 0 se papírové předpoklady potvrdily. Ve čtvrtém utkání nastoupil silný Velešín proti Kameňáckému  B-čku. V zápase zvítězil Velešín 5 : 0. Ale pochvalu za tento zápas zaslouží také Kameňáčtí  benjamínci, kteří podali velmi bojovný a srdnatý výkon proti silnému soupeři a to i přesto, že se jim nepodařilo vstřelit branku. Další utkání č.5 jak se nakonec ukázalo, bylo bojem o druhé místo turnaje. V kvalitním a vyrovnaném utkání nakonec zvítězil Velešín nad Lišovem 4 : 3. Šesté utkání bylo soubojem týmů pořádajícího oddílu. Kameňácké A-čko nakonec přestřílelo nejmladší účastníky turnaje 16 : 0. V dalším utkání s pořadovým číslem sedm se utkaly týmy Včelné a K. Újezd B. Včelná zvítězila 6 : 1. Další utkání slibovalo velmi vyrovnaný boj mezi Lišovem a K. Újezdem A. Předpoklady se naplnili a až po boji zvítězil K. Újezd A 5 : 3. Předposlední utkání bylo divácky nejatraktivnější a také nejvyrovnanější. V podstatě se bojovalo o vítězství v celém turnaji. K. Újezd A vyzval Velešín. Utkání nakonec skončilo spravedlivou remízou 3 : 3, když Velešín vyrovnával na konečný výsledek nedlouho před závěrečným hvizdem. Celý turnaj uzavřel souboj mezi Lišovem a Včelnou s výsledkem 11 : 1 pro Lišov.

Vítězem turnaje se stal tým K. Újezd A a to pouze na lepší skóre.

Nejlepším střelcem turnaje byl hráč č.5  Kršík z Lišova. Kterému se podařilo nastřílet 18 branek. Nejlepším hráčem turnaje byl vyhlášen hráč domácího A týmu Havlík, kterému utekl titul nejlepšího střelce o jediný gól. A nakonec byl oceněn nejlepší brankář turnaje. Stal se jím Filip Frnka, také z domácího A týmu.

Výsledky:

K. Újezd B - Lišov  0 : 18

Velešín - Včelná    6 : 2

K. Újezd A - Včelná   15 : 0

Velešín - K. Újezd  B    5 : 0

Lišov - Velešín    3 : 4

K. Újezd  B - K. Újezd  A   0 : 16

Včelná - K- Újezd B   6 : 1

K. Újezd A - Lišov    5 : 3

Velešín – K. Újezd A    3 : 3

Lišov - Včelná    11 : 1

Konečné pořadí turnaje:

1. Kamenný Újezd A

2. Velešín

3. Lišov

4. Včelná

5. Kamenný Újezd B

 

Nejlepší střelec:  Kršík ( Lišov) 18 branek

Nejlepší hráč: Havlík (K. Újezd A)

Nejlepší brankář:  Frnka (K. Újezd A)

 

Náhledy fotografií ze složky Vánoční turnaj v Kamenném Újezdu 2014

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář