Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Bavorovice-Sokol K.Újezd 4:5 (2:1)

25. 7. 2009

 

Komentář k zápasu :

Druhý přípravný zápas sehrálo naše A mužstvo na hřišti v Bavorovicích. Na rozdíl od zápasu s Hrdějovicemi (hrálo se v Úsilném), se hrálo na velmi pěkném hřišti, na kterém se našemu týmu tradičně daří!

Úvod utkání byl ale z naší strany katastrofální. Naši hráči, kteří stále na trénincích pilují fyzičku a s míčem se ještě nepotkali, udělali v úvodu zápasu dvě hrubé chyby v defenzivě a v 7 min. jsme prohrávali 2:0 !!! Na úvod zápasu to vypadalo na debakl našeho mužstva. Ale naši hráči se postupně sehrávali a s přibývajícím časem se začali dostávat i do brankových příležitostí. Jednu z nich proměnil ve 33 min. Jirka Rytíř a snížil tak na 2:1. Tímto výsledkem skončil i první poločas.

V úvodu druhého poločasu pokračovalo naše mužstvo v dobrém výkonu z druhé poloviny první půle a ve 48 min. vyrovnalo brankou Radka Soukupa na 2:2. V této fázi druhého poločasu jsme byli lepším týmem, dobrou kombinací jsme se dostávali přes soupeřovy hráče a vytvářeli si i další brankové příležitosti. Soupeře jsme včas zastavovali a tak se jen sporadicky dostával do blízkosti naší branky. Naší dobrou hru korunoval dvěma góly v 60 a 68 min. Martin Fischer a utekli jsme domácím na rozdíl dvou branek - 2:4 !!! Pak se sice domácí trochu zvedli, několikrát nám zle zatopili před naší brankou a z tohoto tlaku se jim podařilo v 73 min. snížit na 3:4 . Poté ale naši fotbalisté předvedli učebnicový rychlý protiútok, míč se dostal z našeho vápna přes Míru Vavrocha a Míru Strnada k Jardovi Píškovi a ten tváří v tvář domácímu brankáři nezaváhal - vedli jsme 3:5 !!! Poté se sice ještě jednou podařilo domácím snížit v 79 min. na 4:5, ale víc už jim naše mužstvo nedovolilo. A tak jsme se radovali z velmi cenného vítězství na hřišti kvalitního týmu, hrajícího krajský přebor. Pro naše hráče by mělo být toto vítězství povzbuzením do další práce a poctivé přípravy na sezonu. 

Další herní prověrka nás čeká už ve středu 29.7. na hřišti vítěze českobudějovického okresního přeboru a tudíž nováčka I.B třídy, skupiny D, Calofrigu Borovany. Výkop utkání je v 18:00 hod. 

Sestava KU :

Brejžek - Píšek, Vyžral, Vavroch, Matoušek - Rytíř, Soukup, Kneifl, Ďurica - Fischer, Strnad

Hokejově střídali : Zeman, Klivanda

Branky KU :

33 min. Rytíř na 2:1

48 min. Soukup na 2:2

60 min. Fischer na 2:3

68 min. Fischer na 2:4

77 min. Píšek na 3:5

Vývoj skóre zápasu :

2:0 , 2:4 , 3:4 , 3:5 , 4:5

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář