Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Českokrumlovský deník 8.4.2010

8. 4. 2010

Křemže šokovala lídra

Velešín - Souboj prvního se třetím hraný ve velešínském azylu lídra byl šlágrem prvního jarního kola.
 
Autor: Karel Vosika

Kamenný Újezd – Křemže 1:2 (1:0)

Po opatrném úvodu jako první zahrozili domácí. Ve 12. minutě si za obranu hostů naběhl Fischer, přehodil vybíhajícího Linhu a míč šel jen o vlásek mimo. Za chvíli měl po centru Pulce tutovku Soukup, ale jeho hlavičku z malého vápna Linha zázračně vyrazil.

Ve 24. minutě se už favorit dočkal. Po otočeném faulu zahrával Fischer přímý kop z vápna, Linha střelu ze šibenice vyškrábl jen do břevna a nikým neatakovaný dobíhající Píšek nekompromisně zavěsil – 1:0. Křemežští se vzchopili až v závěru půle, kdy po křídle utekl K. Rolník, ale jeho prudký centr ve vápně jen o vlásek minul Edelman.

Do druhé půle přesto nastoupili domácí hodně bohorovně – a Křemežští je dokonale vytrestali. V 54. minutě se zprava do vápna dostal Edelman, předložil míč na penaltu Hajnému, který bombou pod břevno nedal Otavovi šanci – 1:1.

A za další dvě minuty hosté obrat dokonali. Dlouhý výkop Linhy propadl až za domácí stopery, k míči se dostal Edelman a povedeným lobem, který zapadl přesně k tyči, otočil na 1:2.

Domácí se už z tohoto šoku nevzpamatovali do konce zápasu. Křemežští po výborném kolektivním výkonu slavili nečekaný skalp lídra a zároveň posun na druhé místo.

Křemže: Linha – L. Rolník, Filip, Procházka (88. Novák), Čondl – Fleischmann, Novotný, Chromý, Hajný – Edelman, K. Rolník.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář