Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Domácí výhra: Sokol KÚ 3 : 0 Mladé ČB

23. 9. 2012

Utkání jsme sehráli v sobotu na domácí hřišti s celkem Mladé ČB.

První poločas jsme vyloženě herně nezvládli, chyběl nám pohyb neměli jsme přihrávku, hlavní chyba byla v komunikaci a postavení hráčů na jednotlivých postech. I přesto jsme první poločas vyhráli 1:0 , kdy v  "5" minutě skóroval z penalty Stegbauer po faulu na Krůčka. V poločase padlo pár slov k naší hře.

Druhý poločas jsme začali hrát.. Hra nebyla nějak převratná, ale zlepšení z naší strany vidět bylo. Po celý zápas dobře zlobil po levé straně Krůček, který připravil ne jednu šanci, které postupně zahodil Augusta, Mráz, Arnold. Nedařilo se nám kvalitně zakončit a tak v 76´ minutě opět z penalty se trefil Stegbauer 2:0 (po faulu na Arnolda). Hosté se snažili nás zatlačit na naší polovině, ale nevypracovali si žádnou větší šanci, zbylé míče Layrer bez problém pochytal. Tečku za utkáním v 89´ minutě udělal Červonyj, který se krásně trefil přízemní střelou k tyči.

Nebyl to jeden z našich nejlepších výkonů, ale vyhráli jsme a to jsou 3 důležité body s houževnatým soupeřem..

Branky :  5. a 79. min - Stegbauer, 89.min Červonyj 

Sestava:

Sokol KÚ :   Layrer - Vaněk, Samek, Klivanda - Píšek (41´Červonyj), Stegbauer, Augusta, Krůček - Svobodný(41´Beneš), Arnold (81´Mráz)                                          Dále byl připraven: Průdek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář