Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

FC Mariner Bavorovice - Sokol K.Újezd 5:2 (2:1)

21. 4. 2011

V semifinále Českého poháru KFS Jč.kraje nastoupili naši fotbalisté na hřišti v Bavorovicích proti domácímu Marineru. V úvodu zápasu se dvakrát svými zákroky blýskl náš mladý brankář Jakub Dudák (ročník 1996). Ve 23 min. se po nepřesném odkopu Radka Soukupa opřel do střely domácí hráč, jeho střele změnila směr teč našeho obránce do protipohybu našeho brankaře a ten byl bezmocný - 1:0. O tři minuty později, ve 26 min. kopali domácí přímý volný kop, první poku šel do naší zdi, ale odražený již umístil domácí střelec do šibenice naší branky - 2:0. Ve 44 min. jsme využili naší šanci i my, Radek Soukup zahrál roh na přední tyč, kam si naběhl Honza Kneifl a hlavou překonal domácího brankáře - 2:1.

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí, když ve 48 min. kopali roh a po zmatku v našem pokutovém území dopravili míč do naší sítě - 3:1. V 53 min. trefil náš útočník Vojta Mráz tyčku domácí branky, v 60 min. vystřelil domácí hráč, míč před naším brankářem náhle změnil směr a prohrávali jsme 4:1. V 78 min. se po přiklepnutí Míry Strnada prosadil Milan Svobodný, udělal kličku i brankáři a do prázdné branky upravil na 4:2. V 83 min. se na zadní tyči prosadil domácí hráč a bylo to 5:2. V 90 min. nastřelil ještě tyč domácí branky Míra Strnad a poté už rozhodčí ukončil zápas.

Mariner zaslouženě postoupil do finále, my přejeme hodně štěstí !

Sestava KU :

Dudák - Buczek, Frnka, Píšek, Kneifl - Červonyj, Augusta, Soukup, Strnad - Svobodný, Mráz

Střídání KU :

57 min. - Holub za Mráze

65 min. - Walda za Frnku

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

údiv

(divák z plzeňska, 22. 4. 2011 23:05)

jak mohl chytat za muže brankář věkem žák??? pokud je opravdu ročník 1996, čeká vás pokuta v řádech tisíců od STK za neoprávněný start