Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

FC Šumava Frymburk - Sokol K.Újezd 3:1 (2:1)

2. 4. 2012

Utkání ve Frymburku se hrálo v sobotním odpoledni za velmi chladného počasí a silného větru.

Oběma týmům šlo o udržení kontaktu s vedoucím Velešínem. Utkání samotné zvládl mnohem lépe domácí tým, jehož hráči byli po celé utkání pohyblivější, rychlejší i důraznější. Náš tým za celý zápas ohrozil branku soupeře jen minimálně, náš jediný gól vstřelil hlavou Michal Beneš po centru Jirky Stegbauera. Této brance předcházelo nesmyslné vyběhnutí domácího brankáře na velké vápno, kde byl pozdě a "Beny" trefil prázdnou branku. Tímto gólem jsme ve 34 min. vyrovnali stav utkání na 1:1.

První gól vstřelili domácí v 19 min. To dlouhý aut domácích prodloužil náš stoper Ota Samek za sebe, na středu malého vápna nepokryl Jirka Stegbauer domácího hráče a ten hlavou k tyči otevřel skóre zápasu.

Druhý gól vstřelili domácí bezprostředně po našem vyrovnání, kdy jsme nepokryli na naší pravé straně domácího útočníka, který se s míčem dostal až k brankové čáře, vystřelil z nulového úhlu, Pavel Janků stačil míč jen lehce tečnout a na středu branky byl opět nepokrytý hráč, který domácím vrátil vedení - 2:1.

Rozhodnutí přišlo v 85 min. kdy pohlednou kombinační akci zakončili domácí střelou ze středu velkého vápna (opět neobsazený hráč) k pravé tyči naší branky - 3:1. Vítězství domácího týmu bylo naprosto zasloužené.

Branka KU :

34 min. : Michal Beneš - 1:1

Sestava KU :

Janků - Vaněk, Samek, Píšek, Krůček - Červonyj, Stegbauer, Augusta, Hupka - Svobodný, Beneš

Střídání KU :

40 min. : Strnad za Červonyje

57 min. : Mráz za Svobodného

79 min. : Zeman za Samka

Dále byli připraveni : Layrer, Průdek, Klivanda

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář