Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

FK D.Dvořiště - Sokol K.Újezd 0:6 (0:4)

11. 4. 2010

Poté, co našemu mužstvu nevyšel úvodní zápas s Křemží a po hektickém týdnu, v němž jsme především hledali nástupce nečekaně odstoupivšího Gerta Procházky, jsme se dočkali první jarní mistrovské výhry.

Na hřiště nastoupilo úplně jiné mužstvo, alespoň co se přístupu k utkání týče, než minulý týden. Zaskakující trenéři Kneifl a Vaník provedli tři změny v sestavě, hráči, kteří nastoupili v základní jedenáctce nenechali nikoho na pochybách, že přijeli do "Dolňáku" vyhrát.

Skvěle nám vyšel úvod zápasu, když jsme se ujali vedení hned ve 3 min., kdy prošel Martin Fischer s míčem od postranní čáry až na střed velkého vápna a nechytatelnou střelou pod břevno nedal domácímu brankáři šanci. Vedli jsme 0:1. Netrvalo dlouho a radovali jsme se podruhé. Ve 4 min. našel Petr Švec krásným pasem mezi obránce nabíhajícího Lukáše Pulce a ten nekompromisně zvýšil naše vedení na 0:2. I nadále trvala naše výrazná převaha a přišly další dva slepené góly v domácí síti. Nejprve zvýšil naše vedení ve 35 min. Jirka Stegbauer z penalty nařízené za faul na Karla Krůčka na 0:3, a hned minutu na to, ve 36 min. našel Lukáš Pulec krásným křížným pasem za obranu nabíhajícího Zbyňka Zemana, ten si na prsou zpracoval míč a vstřelil náš čtvrtý gól. Bylo to 0:4. Tento stav vydržel až do poločasu.

Do druhé půle jsme nastoupili bohužel trochu vlažněji a pustli jsme našeho soupeře do hry. Ten si vypracoval několik slibných šancí ale buď netrefili domácí hráči branku a nebo jejich šance s přehledem likvidoval bezchybný Otava (který mimo jiné s fotbalem v Dolním Dvořišti jako žáček začínal). Mezitím však v 54 min. vystřelil z 25 metrů Radek Soukup a jeho střelu k tyči nedokázal domácí brankář zkrotit. Vedli jsme již 0:5.

Od poloviny druhého poločasu jsme opět převzali režii zápasu do svých rukou a s přehledem kontrolovali vývoj utkání. V 79 min. sledoval důsledně Martin Fischer malou domů domácích fotbalistů, brankář udělal chybu a "Fíša" měl snadnou úlohu dopravit míč do zcela prázdné branky. Stav utkání byl 0:6 !!! Tímto výsledkem zápas i skončil.

Sestava KU :

Otava - Píšek, Klivanda, Krůček, Rytíř - Pulec, Stegbauer, Soukup, Švec - Zeman, Fischer

Střídání KU :

60 min. - Svobodný za Zemana

72 min. - Beneš za Švece

88 min. - Vavroch za Rytíře

Poznámka : Z tribuny sledoval zápas náš nový potencionální trenér, který viděl z naší strany povedený zápas.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

:-)

(Duri, 12. 4. 2010 22:41)

to je dobře musim se na vás přijet podívat:-) děkuji a ať se vám daří a 1.A jinak jste poserové a ať žije Fíša:-)))))))))))

for Ďuri

(Honza Kneifl, 11. 4. 2010 10:44)

Nazdar šmejde... je vidět, že jsi chyběl, ale Tvůj duch se nám včera vrátil... ;-) Hodně štěstí chlape...

:-)

(druri, 11. 4. 2010 9:38)

To je dost že máte tři body už jsem mysle že ten náskok co jsem vám udělal na podzim nebude stačit!! poserové prohrát s Křemží!!:-D Duri