Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

FK Protivín - Sokol K.Újezd 0:1 (0:0)

19. 4. 2009

Hráči našeho A mužstva zajížděli po solidním výkonu proti vedoucímu týmu A skupiny I.A třídy FC Písek B, na hřiště druhého týmu tabulky FK Protivín se snahou zopakovat výkon z utkání s Pískem a vírou, že konečně zabodujeme.

Od úvodních minut naši hráči dokazovali, že to se ziskem bodů myslí úplně vážně ! Po celý první poločas jsme měli více ze hry, naši hráči se ale zatím jen zastřelovali. Prosazovali jsme se kombinační hrou, podloženou bezchybnou defenzívou, vyztuženou vynikajícím Vlastou Otavou v naší bráně. Naši fotbalisté hýřili pohybem a to dělalo domácím velké problémy. Bohužel se během prvního poločasu nikdo z našich hráčů nedokázal prosadit gólově, i když šance jsme k tomu měli. Domácí si vypracovali jedinou šanci, kterou bravurně zlikvidoval Vlasta Otava.

Do druhého poločasu jsme vstoupili trochu pasivněji, hra se vyrovnala a přelévala se z jedné strany na druhou. Bohužel jsme ustoupili v úvodu druhé půle od kombinačního fotbalu a začali míče nakopávat, což k úspěchu nevedlo. S postupem času se ale naši hráči dokázali vrátit k efektivní hře z prvního poločasu a opět jsme začali získávat mírnou územní převahu. S tím přicházely i další naše šance, kterých jsme si vytvořili mnohem více než náš soupeř. Trpělivou hrou jsme čekali, až přijde náš okamžik a ten nastal v 79 minutě zápasu. Na polovině hřiště si vyměnili míč Martin Fischer s Rudou Weinhardem, ten vyslal "Fíšu" do brejku po levé straně a sám si naběhl před soupeřovu branku, kde "Rudy" s přehledem umístil "Fíšovu" přihrávku do protivínské sítě !!! Domácí se poté tlačili do útoku, ale ani jednou si nepřišli na spolehlivého Vlastu Otavu v naší brance. Našim hráčům se potom otevíral prostor k rychlým protiútokům, které volaly po uklidňujícím gólu, ale ani jeden z nich jsme nedokázali využít.

Po závěrečném hvizdu rozhodčího propukla v našem mužstvu obrovská radost ze zaslouženého vítězství, které nás udrželo ve hře o setrvání v I.A třídě !!!

Sestava KÚ :

Otava - Píšek, Míka, Krátký, Rytíř - Kneifl, Vavroch, Ďurica - Stegbauer, Weinhard - Fischer

Střídání : 82 min. - Zeman za Ďuricu , 89 min. - Svobodný za Stegbauera

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář