Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Hlubocká zimní liga - 3.kolo

26. 1. 2009

Ve třetím, zatím nejlepším utkání z naší strany jsme nastoupili proti  čtrnáctému týmu krajského přeboru Olympii Týn nad Vltavou. Utkání bylo od začátku vyrovnané, naši hráči v ničem nezaostávali za svým soupeřem. Brankové příležitosti byly na obou stranách, ale během prvního poločasu žádný z hráčů brankáře nepřekonal.

V úvodu druhé půle se hrál stejný fotbal jako v prvním poločase, až v 65 min. udeřilo. K potěšení všech našich příznivců padl úvodní gól zápasu do sítě Olympie. Úspěšným střelcem byl Milan Ďurica, který tak zaznamenal svůj druhý gól v turnaji a je naším jediným turnajovým střelcem. Bylo to poprvé v přípravě, kdy jsme vedli. Vedení nám ale nevydrželo dlouho, v 70 min. totiž hráči Týna vyrovnali. Až do 75 min. se hrál vyrovnaný fotbal, poté naši hráči opět odpadli fyzicky a nestačili zastavovat útočné akce dobře se pohybujících hráčů soupeře. V 78 min. jsme dostali druhý gól a v 84 min. již byl stav 3:1 pro Olympii. Pak se naši hráči ještě zvedli, vstřelili jsme regulérní gól, ale rozhodčí jej pro údajný ofsajd, který odmával pomezní rozhodčí (hráč z Týna, neboť třetí delegovaný rozhodčí se nedostavil), bohužel neuznal. Naopak na druhé straně rozhodčí uznali Týnu gól, ale míč brankovou čáru nepřekročil (což potvrdili i hráči budějovické Slavie, kteří se za naší brankou připravovali k následujícímu zápasu) !!! Bohužel byl tento gól uznán na pokyn delegovaného pomezního rozhodčího, který celý zápas běhal po čáře s telefonem u ucha a "vyřizoval podstatně důležitější věci než je nějaký fotbal" !!!

Výsledek 4:1 pro Týn je pro naše hráče dost krutý, zápas jsme mohli vyhrát (to by jsme ale museli vydržet fyzicky až do 90 minuty !!!), přesto i s výsledkem 3:2 pro Týn by jsme byli spokojeni. Bohužel místo našeho regulérního gólu byl uznán gól, kdy míč nepřešel brankovou čáru. Ale co se dá dělat. Příště už to bude určitě lepší !!!

Sestava : Brejžek - Buczek, Vavroch, Vaněk, Píšek - Kneifl, Zeman, Soukup, Fousek - Ďurica, Černý

Střídali : 46 min. Douda za Soukupa, 73 min. Janda za Brejžka,  79 min. Brejžek za Buczka, 82 min. Vaník za Černého  

Naše mužstvo skončilo v základní skupině na čtvrtém místě a bude tedy v nadstavbové části turnaje hrát ve skupině o 16 až 20 místo.

Naši příští soupeři :

Slavia České Budějovice (I.A), Loko České Budějovice (I.A), Zliv (I.B) a Tatran Prachatice (kombinovaný tým složený z hráčů B-mužstva (I.B) a dorostu (KP)).

Rozlosování zápasů proběhne v úterý a poté o něm budeme informovat.  

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář