Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Komentář -> Sokol KÚ 3:4 Slavia ČB

26. 7. 2012

Sokol KÚ  3 : 4 Slavia ČB (0:2)  |branky : 2x Augusta, Zeman|

Druhý přátelský zápas jsme sehráli doma se Slavií ČB (I.A třída), která má tým plný mladých a běhavých hráčů, což se ukázalo už v druhé polovině prvního poločasu, když nás začali přehrávat a vstřelili dvě branky. Naše hra nebyla ale vůbec špatná, opět jako ve Zlivi jsme se dostávali do kombinace a snažili se hrát od zadu, ale často jsme kazili zbytečně přihrávky a rozehrávka od zadních řad přes střed hřiště nebyla tak dobrá jako ve Zlivi, museli jsme se bránit spousty rohových kopů, žádný ale neskončil gólem.

Druhý poločas se odehrával v podobném stylu, ale fyzicky jsme Slavistům nestačili, kteří zvýšili na 0:3. Snížení přišlo až v 70. minutě, kdy Zeman kopal penaltu a proměnil na 3:1. Gól nás bohužel nenakopnul a opět jsme inkasovali po brejkové situaci po naší špatné rozehrávce, brankář Layer marně lehal pod nohy Slavistů, kteří šli na branku v pěti! 1:4. Velký rozdíl branek nás donutil ještě máčknout, v šanci byl Zeman, Červonyj. až se povedlo po trestném kopu snížit, kdy Augusta trefil na přímo vedle zdi 2:4. Do konce zápasu ještě zkorigoval výsledek na 3:4 znovu Augusta, kdy se po odvráceném rohovém kopu trefil z velkého vápna.

Zápas s mírnou převahou Slavie jsme prohráli, chyběli nám někteří hráči jako Krůček, Píšek, Klivanda, Hupka a bylo to znát.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář