Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Komentář -> Zliv 1:2 Sokol KÚ

21. 7. 2012

Zliv 1 : 2 Sokol KÚ (1:2) |branky : Zeman, Svobodný|

První přípravný zápas jsme sehráli ve Zlivi na velkém hřišti s dobrým povrchem. Zliv, která minulou sezónu sestoupila do I.B třídy disponovala velmi kvalitními hráči.

První gólovou akci odstartoval Stegbauer, který přesným pasem po zemi našel rozběhlého Krůčka a ten centrem od levého praporku našel na zadní tyči Zemana, který hlavou vsítil na  0:1. Hrál se vyrovnaný zápas, dařila se kombinace a také padl druhý gól. Vaněk si vyměnil míč s Augustou, který poslal míč přes obránce kam si naběhl Vaněk a stříleným centrem našel na přední tyči Svobodného 0:2. Do poločasu stihla Zliv z protiútoku po naší chybě na soupeřově polovině snížit na 1:2 a to bylo vše do poločasu.

V druhém poločase nepadla žádná branka, ale šance byli hlavně z našich kopaček na branku šel Mráz, Beneš, Svobodný..

V zápase jsme dostávali hodně prostoru a to nám vyhovuje, Zliv hrála od vápna k vápnu a za celý zápas pořádně neprotáhla brankáře Layera, který inkasoval pouze jednu branku. Až ná pár minut v prvním poločase a konec druhého naše hra byla dobrá.

K prvnímu zápasu za A-tým nastoupil Fanda xyz, ktérý hrál druhý poločas a zahrál velmi dobře.

Doufejme že budeme vítězit i v dalších zápasech a Hradbovi, který slíbil že se neoholí dokud neprohrajeme naroste Krakonoš :-D

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář