Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Příprava A mužstva začala

14. 7. 2009

Dnes nastoupili hráči A mužstva cestu za přípravou na novou sezonu 2009/2010. Po sestupu z I.A třídy se připravujeme na nový ročník I.B třídy s cílem, pokusit se o návrat. Prvořadým úkolem je ale omlazení kádru a vybudování perspektivního mužstva. Případný postup by byl třešničkou na dortu !!!

Zahajovacího tréninku se zúčastnilo 19 hráčů, včetně všech nových, či staronových tváří.

Nové tváře (3) :

Z Kaplice se po úspěšném působení ve vyšších soutěžích (divize a krajský přebor) vrací Karel Krůček (1980), z hostování v dorostu Slavie ČB (KP dorostu) se vrací Míra Strnad (1990), z hostování v dorostu Roudného (I.A třída dorostu) se vrací Martin Matoušek (1990),

Staronové tváře (5) :

Z hostování v Jankově se vrací Radek Soukup, po operaci kolene se do přípravy zapojil David Medek, přípravu také zahájil náš dlouholetý brankář Vlasta Otava. Do přípravy se zapojil i Michal Beneš ml., který se hodlá fotbalu věnovat jako svému hlavnímu sportu (dříve volejbal za Jihostroj ČB-extraliga juniorů) a staronovou tváří je i Tomáš Klivanda, který se pokusí podle svých slov prosadit do A mužstva.

Kdo chyběl (9) :

Na úvodním tréninku z různých důvodů nebyli : Svobodný Milan, Krátký Miroslav, Míka Jan, Šíma Libor, Janás Vít a čtveřice dorostenců Janda Filip, Augusta David, Nejedlý Jan a Fousek Lukáš.

Na prvním tréninku tak bylo 19 z 28 hráčů kádru pro letní přípravu. Příprava je krátká ( 5 týdnů ) a proto je třeba poctivě a pravidelně trénovat, v sezoně se to určitě vrátí !!!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář