Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

SK Slavia Č.Budějovice - Sokol K.Újezd 3:3 (1:3)

21. 4. 2011

Ve třetím jarním mistrovském utkání zajížděli naši fotbalisté k nedalekému "Malému jezu", kde nastoupili proti domácí Slavii. Naši fotbalisté odjížděli k zápasu s vědomím, že i v tomto zápase potřebují bodovat, nejlépe za 3 body.

Zaspali jsme hned úvod utkání, kdy domácí hráč (nikým neobsazený) už v 1 min. utkání  nádherně trefil pod břevno a bylo to 1:0 pro domácí. To byla pro hráče i naše fanoušky dost studená sprcha. V 5 min. zlikvidoval Pavel Janků nebezpečnou střelu domácího hráče ze středu hřiště a minutu na to přišla gólová radost i na naší straně. V 6 min. byl 20 metrů od domácí branky faulován Radek Soukup, k přímému kopu se postavil Milan Frnka a svou levačkou zatočil míč do šibenice domácí branky - 1:1. V tu chvíli se naši fotbalisté uklidnili a hrál se vyrovnaný zápas se šancemi na obou stranách.

V 16 min. jsme se radovali podruhé, to když Jirka Stegbauer přetáhl přímý kop na zadní tyč, odtud jej vrátil hlavou Míra Strnad před branku, kde se prosadil Jarda Píšek a vedli jsme 1:2. Ve 20 min. vyrazil náš brankář nebezpečnou střelu Slavie na roh, ve 23 min. netrefil domácí hráč v dobré pozici naší branku. Ve 25 min. se opřel do střely ze 30 metrů Radek Soukup a jeho střela propadla domácímu brankáři mezi rukama do sítě - 1:3!  Ve 34 min. jsme zahrávali volný přímý kop, ten se ale "Stebgimu" moc nepovedl a trefil jen slávistickou zeď. Pak přišli dvě šance domácích, tu ve 36 min. vyboxoval Janků nad branku a přímý kop domácích ve 39 min. šel těsně vedle naší branky.

Do šaten se šlo za poločasového stavu 1:3 pro naše mužstvo !!!

Na začátku druhého začal 45 minutový horor pro náš tým. Hned ve 46 min. se domácí neobsazený hráč dostal ke střele ze 30 metrů a krásnou střelou vymetl šibenici naší branky - 2:3 . A to ještě nebylo vše. O 6 minut později, v 53 min. domácí vyrovnali hlavou po rohovém kopu zahraném na přední tyč - 3:3. Od té doby se hrálo převážně na naší polovině hřiště, ve hře dopředu jsme nepodrželi míč a dostali jsme se pod tlak domácích. My jsme hrozili jen sporadicky. V 58 min. jsme zahrávali přímý kop, ale Stegbauer trefil jen zeď. V 64 min. vyrazil Pavel Janků střelu domácích na roh, v 67 min. šel centr Michala Beneše na obsazeného Radka Soukupa. V 74 min. kopali přímý kop domácí, přetáhli jej na zadní tyč, odkud jej vrátili před branku a v závaru netrefil domácí hráč naši branku. V 78 min. proletěla další střela Slávistů těsně nad naší brankou, v 89 min. šla střela domácích těsně vedle. V nastaveném čase, 93 min. putoval míč před naší brankou, ale naštěstí jej nikdo z domácích netrefil. Poté už rozhodčí zápas ukončil.

Sestava KU :

Janků - Štich, Frnka, Píšek, Průdek - Červonyj, Stegbauer, Krůček, Augusta - Soukup, Strnad

Střídání KU :

62 min. - Beneš za Červonyje

86 min. - Mráz za Augustu

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář