Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Sokol K.Újezd - Slavoj Hrdějovice 0:3 (0:1)

29. 10. 2010

Sestava KU :

Janků - Píšek, Krůček, Sirotka, Dvořák - Červonyj, Petr, Augusta, Průdek - Zeman, Svobodný

Střídání KU :

59 min. - Fischer za Svobodného

78 min. - Beneš za Zemana

Branky :

18 min. - 0:1 Tomka

78 min. - 0:2 Jordán

88 min. - 0:3 Tomka

Komentář ze stránek Slavoje Hrdějovice :

Kontakt s čelem neztratilo áčko ani po zápase v Kamenném Újezdu

V neděli jsme zavítali na další zápas do nedalekého Kamenného Újezdu. Jelikož to byl jediná nedělní zápas 1.A třídy znali jsme výsledky ostatních utkání. Všechny tři týmy z vedoucí čtyřky vyhráli a pokud jsme s nimi chtěli udržet krok, museli jsme vyhrát. Samozřejmě že jsme byli favoriti, jelikož domácí se v této sezóně hodně trápí a krčí se na předposledním místě. V Kameňáku nás přivítalo chladné počasí a další na nedaléké silnici se během celého zápasu proháněli motorkáři, což rušilo jak hráče, tak hlavně diváky, kterým musel tento zvuk po chvíli lézt krkem.

Zápas jsme chtěli rozhodnout už v první půli a hlavním cílem bylo vstřelení rychlého golu. Tomu jsme také přizpůsobili hru v prvním poločase. Od úvodních minut jsme si vytvořili tlak a uzamknuli soupeře na jeho polovině. Spěvák v naší bráně mohl až do 15 minuty s úsměvem sledovat prohánějící motorkáře a maximálně se tak zahřívat, aby nezmrzl v bráně. Když už nás nezastavil praporek rozhodčího a do nějaké té šance jsme se dostali, ztroskotali jsme buď na brankáři nebo jsme nedokázali trefit branku. Šance jsme si ale vytvářeli a tak při takovém tlaku bylo jen otázkou času, kdy tam první branka spadne. Po jednom z dlouhým a přesných nákopů Kochlofla dolétl míč až na vápno k Tomkovi. Ten se nemýlil a přesnou střelou k tyči poslal náš tým do vedení 0:1. Víc branek jsme už do poločasu nepřidali.

O přestávce nabádali trenéři, abychom nepolevili a hlavně zachytili hned úvod poločasu, což nám občas dělá problém. A potvrdilo se to i tentokrát. Domácí přidali na pohybu a začali nás napadat už hluboko na naší polovině. Tímto presiknem si vynutili vyrovnání hry a začali se dostávat i do šancí. V těchto chvílích si konečně zachytal i Spěvák, který musel vytáhnout ze svého repertoáru i několik skvělých zákroků. Branka však přišla na druhé straně. Po kombinaci ve středu hřiště se dostal do úniku Jordán. Téměř od půlky šel sám na brankáře. Z pohledu naší obrany to vypadalo, že míč trefil naprosto špatně a že poletí daleko mimo i nad. Jestli v té chvíli zapracoval vítr nebo to opravdcu bylo takto geniálně kopnuté nevím, ale míč přeletěl vyběhnuvšího golmana a zavlněl se v síti 0:2. Domácí ani za tohoto stavu nesložili zbraně a dál napadali. Definitivní tečku přidal v samém závěru Tomka. Strnad dostal od Kochlofla dlouhý balon za obranu, z úhlu utíkal na brankáře a jeho střelu, která letěla na vzdálenější tyč uklidil do brány skluzem Tomka 0:3. Tímto stavem utkání také skončilo.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář