Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Sokol K.Újezd - Sokol Křemže 1:2 (1:0)

5. 4. 2010

V prvním jarním mistrovském utkání jsme narazili na třetí tým tabulky, Sokol Křemže. V podzimním utkání na hřišti soupeře jsme zvítězili 2:0 a vyhrát jsme potřebovali i v sobotu.

Vstup do utkání se nám celkem povedl, vytvořili jsme si několik dobrých příležitostí, z nichž především ta Zemanova a Soukupova byly vyložené. Soupeře jsme příliš k naší bráně nepouštěli a tak bylo jen otázkou času, kdy se nám podaří vstřelit branku. To přišlo ve 24 min., kdy střelu Martina Fischera z přímého volného kopu vyrazil křemežský brankář na břevno a k dorážce se dostal jako první Jarda Píšek, který nás poslal do vedení 1:0 ! Tato situace byla spravedlivým zakončením našeho úvodního tlaku.

Co ale přišlo poté, málokdo z přítomných diváků pochopil. Naše mužstvo místo toho, aby pokračovalo v zápase ve stejném stylu, upadlo do průměru, ze hřiště se vytratil pohyb našich hráčů, místo přihrávek na jistotu jsme nakopávali míče do prostorů, kde naši hráči nebyli a tím jsme postupně dostávali soupeře do hry a sami sebe pod tlak. Hra se vyrovnala a díky pohybu začali pomalu,ale jistě přebírat iniciativu hostující fotbalisté ! Do šaten jsme šli přesto za příznivého stavu 1:0 v náš prospěch.

Vstup do druhého poločasu byl jako ze zlého snu. V 55 min. křemežští fotbalisté vyrovnali na 1:1 a hned v 57 min. se ujali vedení 1:2 !!! V tu dobu to na hřišti vypadalo z naší strany jako na školním turistickém výletě, jen batůžky se svačinou nechali naši hráči v šatně !!! Z tohoto šoku se naši hráči vzpamatovávali velmi dlouho. Postupně však začali opět přebírat iniciativu, ale jen po velké vápno soupeře. Do žádné !!! šance jsme se ve druhém poločase nedostali a tak zápas skončil tak, jak si nikdo z nás nepřál.

Zatímco hráči Křemže oslavovali vítězství, našli odcházeli do šatny se svěšenými hlavami. Zatímco křemežští diváci bouřlivě slavili, naši a velešínští diváci podrobili naše hráče oprávněné kritice !!! Takový přístup bez nasazení a bojovnosti určitě k dobrým výsledkům nepovede. Tým, který chce vyhrávat musí jezdit na hřišti po zadku, bojovat a chtít hrát. A ruku na srdce, kdo z našich fotbalistů to v sobotu předvedl ?

Doufejme, že si to naši fotbalisté včas uvědomí a v příštím zápase předvedou to, čeho jsou schopni a co od nich všichni očekáváme !!!

Branky :

24 min. - Píšek 1:0

55 min. - 1:1

57 min. - 1:2

Sestava KU :

Otava - Píšek, Vavroch, Krůček, Vaněk - Pulec, Stegbauer, Soukup - Zeman, Fischer - Svobodný

Střídali :

Klivanda, Švec, Rytíř

 

Příští zápas :

FK Dolní Dvořiště - Sokol K.Újezd , sobota 10.4.2010 od 16:30 hod.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář