Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Sokol KU - SKP ČB dorost "U19" 2:1 (2:1)

28. 1. 2012

V posledním utkání základní skupiny B Hlubocké zimní ligy byli soupeřem našeho týmu dorostenci SKP Č.Budějovice do 19 let, hrající českou ligu dorostu. Zajímavostí je, že v dresu našeho soupeře nastupuje náš odchovanec Martin Dudák, který ale kvůli zdravotní indispozici k dnešnímu nenastoupil.

V utkání šlo oběma týmům o konečné umístění v základní skupině B. Zatím co naši hráči bojovali o třetí místo, dorostenci SKP mohli v případě svého vítězství o 3 a více gólů, a současné remízy Hluboké a Milevska, skupinu dokonce vyhrát !

Oba týmy sice nenastoupili v kompletním složení, ale na obou bylo znát, že chtějí v utkání uspět a vyhrát. V našem mužstvu především chyběl brankář. Pavel Janků je na dovolené a Kubu Dudáka zkoušel prvoligový dorost FK Spartak MAS Sezimovo Ústí v utkání v Příbrami. Aktuální zpráva hovoří o tom, že Kuba na testech uspěl a na jaře bude působit na střídavý start v Sezimáku v české lize dorostu !!!

V první šanci utkání se objevil ve 14 min. po krásném kolmém pasu Davida Augusty náš rychlonohý útočník Míra Strnad, přeloboval vyběhnuvšího brankáře, ale jeho lob skončil na břevně soupeřovy branky. 

Ve 24 min. se poprvé měnilo skóre, když Michal Beneš sám před brankou zakončil pohlednou akci našich fotbalistů - vedli jsme 1:0 ! Poté se hra přelévala od vápna k vápnu, žádné vyložené šance ale vidět nebyly. Až přišla 38 min. a SKP nastřelilo naší levou tyč. O minutu později, ve 39 min., už ale uhodilo a dorostenci střelou k tyči z 25 metrů vyrovnali na 1:1. Na tuto střelu byl náš brankář (za normálních okolností útočník) Vojta Mráz krátký.

Ve 44 min. se prosadili podruhé naši fotbalisté, a Milan Ďurica zajistil našemu týmu vedení 2:1 !

Ve druhém poločasu už žádný gól nepadl a tak se naši fotbalisté mohli radovat z premiérového postupu do bojů o konečné 11 až 15 místo.

Sestava KU :

Mráz - Beneš, Kneifl, Píšek, Průdek - Červonyj, Augusta, Brozman, Holub - Strnad, Ďurica

Hokejově střídali :

Albert, Dao

Výsledek druhého utkání skupiny B :

Hluboká - Milevsko 1:1

Konečná tabulka základní skupiny B :

1 Milevsko 6:3 5
2 Hluboká 5:2 5
3 Sokol KU 2:7 3
4 SKP "19" 4:5 2

O pořadí na 1 a 2 místě rozhodl větší počet vstřelených branek. Milevsko bude hrát ve skupině o 1 až 5 místo, Hluboká ve skupině o 6 až 10 místo, Sokol KU ve skupině o 11 až 15 místo a SKP"19" ve skupině o 16 až 20 místo.

Sobotní výsledky š.kola HZL :

http://www.jihoceskyfotbal.cz/aktuality/7101/na-hlubocke-umele-trave-se-v-sobotu-zadne-prekvapeni-nekonalo.html

Skupiny o konečné umístění budou rozlosovány v pondělí 30.ledna 2012 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář