Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Start jarní části I.B třídy je za dveřmi

30. 3. 2010

Po předlouhé zimní přestávce (poslední mistrovský zápas jsme hráli 14.11.2009) začíná v sobotu 3.4.2010 cesta našeho A týmu za splněním snu všech našich hráčů - cesta za návratem do I.A třídy !!!

Naše mužstvo má po podzimní části (odehraných 14 kolech) náskok na druhé SK Lhenice 6 bodů a má dobře nakročeno do jarních odvet. Cíl hráčů i realizačního týmu je zcela jasný - postup !!!

V týmu se neuskutečnily žádné převratné změny, odešel pouze Milan Ďurica (půlroční hostování ve Velkém Meziříčí), jehož nahradil Petr Švec, kmenový hráč Slavoje Hrdějovice, jenž je u nás na hostování do konce sezony. Jinak kádr mužstva zůstal pohromadě.

Trenérská dvojice Gerhard Procházka a Jan Kneifl může na jaře počítat s tímto výběrem 18 hráčů :

Brankáři : Brejžek, Otava

Hráči do pole : Beneš, Fischer, Klivanda, Kneifl, Krůček, Píšek, Pulec, Rytíř, Soukup, Stegbauer, Svobodný, Švec, Vaněk, Vavroch, Vyžral a Zeman.

V případě potřeby jsou ještě připraveni týmu pomoci : Buczek, Janás, Matoušek, Nejedlý, Strnad a nebo další talentovaní dorostenci.

I jarní část sezony 2009-2010 odehraje náš tým na domácím hřišti ve Velešíně, kde se nám na podzim velmi dařilo. Odehráli jsme zde 7 zápasů, z nichž jsme 6 vyhráli a jeden remizovali (s "domácím" Velešínem 2:2). V těchto 7 utkáních jsme inkasovali pouhé 2 góly (od Velešína) a vstřelili jsme jich úctyhodných 27 !!!

Našemu A mužstvu přejeme do jarních odvet hodně štěstí, radost z předváděné hry a také z výsledků !!!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář