Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

TJ Osek - Sokol K.Újezd 3:1 (0:0)

6. 4. 2009

Komentář k utkání:
Důležité utkání pro obě mužstva začalo opatrně a mužstva se spíš oťukávala. Nejprve zahrozili naši hráči a po voleji Vavrocha za vápnem míč těsně minul branku. Ani domácí nezaháleli a po Cardově centru hlavičkoval Hanáček nad. Za chvíli Carda trefil po nevydařeném centru tyč naší branky. Naši fotbalisté si vytvořili také dvě velmi dobré šance, ale Jarda Píšek hlavičkoval přes branku a Honza Kneifl nedosáhl na centr Rudy Weinharda. To bylo do konce poločasu vše.

Do druhého poločasu šli domácí s cílem vstřelit branku a od začátku si vytvořili mírný tlak. Nejprve Herzig uvolnil Cardu, který obloučkem orazítkoval opět tyč. Pak byli ožehavé situace na obou stranách, nejprve pronikal Carda sám na branku a byl sražen a domácí se dožadovali karty pro Rytíře, která nepřišla. Poté Kačetl mohl po faulu vidět druhou žlutou kartu, aby vzápětí na druhé straně byl opět sražen Carda při průniku do vápna. Ten měl i další šanci, ale sám proti brankáři neuspěl. To se povedlo až po trestném kopu, kdy se dostal míč ke Kahuyovi a jeho oblouček skončil v 69 minutě v naší brance. Domácí se pak více soustředili na bránění a spoléhali na brejky, ale přišel trest nejprve Chaluš ještě stačil zneškodnit průnik Rudy Weinharda, ale následný lob uklidil v 83 minutě Zbyněk Zeman do poloprázdné branky. Stav byl 1:1. V tu chvíli převzali naši fotbalisté iniciativu , bohužel bez gólového efektu. Nejprve neproměnil šanci Honza Kneifl (nedosáhl na míč před prázdnou brankou) a únik Martina Fischera zlikvidoval domácí brankář Chaluš.

Závěr byl hektický, Kahuy rychle rozehrál aut na Cardu, který prošel přes dva hráče a nacentroval na Hanáčka, který poslal domácí v 90 minutě do vedení. V samém závěru nastavení ještě pečetil výhrudomácích v 93 minutě Carda po střele Herziga.

Sestavy :

TJ Osek : Chaluš - Hůzl, Sýkora, Kroupa, Kalianko - Hanáček, Kacetl, Carda (90.Hromek), Uher - Herzig, Kahuy (89.Zacharda)

Sokol KÚ : Brejžek - Píšek, Míka, Janás (65.Krátký), Rytíř - Zeman, Vavroch, Kneifl - Weinhard, Stegbauer - Ďurica (60.Fischer)

 

Tabulka po 15.kole :

viz. : http://nv.fotbal.cz/domaci-souteze/kao/jihocesky/souteze.asp?soutez=310A2A&show=Aktual

 

 

V příštím zápase přivítáme na našem hřišti v neděli, 12.4.2009 od 16:30 hod., vedoucí tým soutěže FC PÍSEK "B" !!!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Škoda!

(Lindros, 7. 4. 2009 11:27)

tak to je pěknej pešek nechat si dát gol v poslední minutě. bodík by byl dobrý. mě bohužel trápí nějaká viroza od minulého uterka a nemůžu se toho zbavit. a pěkně mě to štve, že nemůžu bojovat o body s klukama!!