Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Zliv - K.Újezd 1:3 (1:2)

15. 2. 2009

Ve svém pátém zápase na Hlubocké zimní lize se naši hráči konečně dočkali vítězství. Po dobrém výkonu porazili vedoucí tým B-skupiny I.B třídy 3:1. Premiéru v našem dresu si odbyl Jan Míka, přicházející na půlroční hostování z Vrábče, po delší odmlce se v naší sestavě objevil i Milan Ďurica (a hned vstřeli 1 gól), který ukončil své působení v Jankově, kde byl na dvoutýdeních testech. I ve svém druhém zápase po skončení hokejové sezony se prosadil Milan Svobodný, který stejně jako před týdnem proti Ševětínu vstřelil gól. Na hřišti se ve druhém poločase objevil překvapivě i Martin Fischer, který se zotavuje ze zdravotních problémů.

Největší radost z vítězství měl náš trenér Gerhard Procházka, pro které to bylo premiérové vítězství na naší lavičce. Určitě se mu moc ulevilo! Trenére, jen tak dál !!!

Potěšující zprávou je, že výkony našeho týmu mají stoupající tendenci. Teď hurá na soustředění (tento týden od čtvrtku do soboty), tam nabrat hodně fyzičky a s chutí do dalších zápasů a řádně vyladit formu na mistráky !!!

Dnešní sestava :

1.pol.: Brejžek - Píšek, Míka, Vavroch, Krátký - Rytíř, Kneifl, Fousek - Zeman, Vyžral - Svobodný

2.pol.: Brejžek - Píšek, Míka, Medek, Vaněk - Kneifl, Vavroch, Zeman, Rytíř - Ďurica, Fischer

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář