Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Sokol Neplachov - K.Újezd "B" 1-1 (0-0)

 V neděli jsme nastoupili k přípravnému utkání na hřišti Sokola Neplachov, který postoupil z "A" skupiny III.třídy do okresního přeboru českobudějovicka.

Utkání, ke kterému jsme nastoupili v sestavě doplněné o brankáře Janků a  mladíky z áčka, se hrálo za stálého deště na pěkném trávníku ve svižném tempu a asi dvěma desítkám přítomných diváků nabídlo pěknou podívanou.

V první půli se hrálo především mezi vápny. Naši útočníci  a záložníci se do větších příležitostí nedostali díky nepřesné rozehrávce a také malému důrazu v osobních soubojích, ve kterých byli domácí obráci a záložníci výrazně úspěšnější. 

Ovšem ani domcí útočné akce neznačili pro našeho brankáře větší nebezpečí a to díky pomoci Milanem Vášou dobře organizované obrany.

Do druhého poločasu jsme nastoupili s pozměněnou sestavou. K většímu tlaku domácích pomohla také zvyšující se únava již zmíněných mladíků, kteří v sobotu odehráli turnaj v Dřítni (4. místo). Domácí byli opět silnější a důraznější v osobních soubojích a  díky tomu se hra odvíjela především na naší polovině. Ovšem bez výraznějších šancí na skórování.

My jsme hrozili především díky křídelní hře a po pěkné kombinační akci Agusty, z levé strany centrujícího Hubky zakončil střelou po zemi Filip Holub. Vedli jsme 1-0. 

Domácí ještě zvýšili snahu, nešetřili ostrými zákroky a skluzy a díky tomu se dostali do několika slibných šancí, které ovšem díky špatnému zakončení nevyužili. I my jsme si několik gólovek vytvořili, ale nevužili.

Nakonec se domácí  zaslouženého vyrovnání dočkali v poslední minutě zápasu, kdy po chybě obránců šli dva hráči na našeho gólmana  s přehledem akci golově zakončili.

 

Sestava K.Ú.: Janků - Karlíček, Kneifl, Váša (C), Průdek - Czervonyi, Pouzar, Augusta, Holub -

                                        Fousek M., Mráz

Střídali: Schmied, Bušta, Míka, Hubka, Dao

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář