Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

TJ Sokol K.Újezd "B"- Spartak T.Sviny "B" 1-0 (0-0)

 Za nádherného letního počasí jsme v neděli nastoupili k premiéře v nové mistrovské sezóně "B" skupiny českobudějovické III.třídy.

Na naše hřiště zavítal ambiciózní rezervní tým Spartaku T.Sviny.

To, že pro naše "béčko" bude letošní sezóna těžká, ukázaly už předzápasové starosti při skládání jedenáctky. Někteří fotbalisté měli v hlavách nejspíš ještě prázdniny a tak jim nezbyl prostor ani na omluvu absence a další, omluvení, také chyběli. Proto jsme nastoupili k utkání s kádrem složeným z 12 hráčů.

Samotné utkání přineslo přítomným divákům velmi zajímavou podívanou.

Od prvních minut se hrál oboustranně útočný fotbal s šancemi na obou stranách.

Na naší straně se nepřesnými střelami o gólovou radost připravili především M. Fousek a J.Stegbauer. Velmi agilní byl další pendl z "áčka" Dan Průdek, který svými akcemi z levého beka motal hostujícím obranům hlavy, ale k úspěšnému zakončení se ani jednou nedopracoval.

Hosté také měli několik slibných příležitostí, ovšem také jejich muška byla vychýlená a když už trefili bránu, skvěle zakročil Tom Schmied. Díky tomu se šlo o přestávce do kabin za stavu 0-0.

Druhý poločas začal náporem hostujícího mužstva, které se nás svou aktivní hrou snažilo zatlačit k našemu pokutovému území, což se jim postupem času dařilo a to i díky nepřesnostem v naší rozehrávce. Ovšem do větší šance jsme soupeře nepustili.

Našim útočníkům se v 60. minutě při zakládání soupeřovi útočné akce povedlo obráncům sebrat míč a M. Fousek s přehledem zakončil a dal tak jediný gól utkání.

Od té doby se tlak hostujícího týmu stupňoval a jen díky několika skvělým zákrokům našeho golmana a nepřesné koncovce hostujících hráčů zůstala naše branka nedobita. 

Naše brejkové pokusy do otevřené obrany hostů jsme také nevyužili a tak už se skóre nezměnilo a my a naši fanoušci jsme se tak mohli radovat ze tří vyválčených bodů!

Sestava K.Újezdu: Schmied - Karlíček, Šimek(K), Vaněk P., Průdek - 

                                                      Fousek L., Pouzar, Stegbauer, Kneifl -

                                                      Fousek M., Svoboda

Střídal: Albert

Utkání přihlíželo 60 diváků.

 

J.K.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář