Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Turnaj v Římově - výsledky a komentář

 V sobotu 23.7.2011 se náš "B" tým zúčastnil turnaje v Římově.

K.Újezd B - Velešín : 0 - 9 ( 0-6)

Pořadí zápasů bylo dohodnuto již předem  a protože první zápas mělo odehrát naše "áčko", byl naším prvním soupeřem kompletní a bývalým trenérem oujezdského áčka Frnkou namotivovaný Velešín, který hraje I.B třídu.

Naše mužstvo, které turnaj odehrálo v silně kombinované sestavě na soupeře prostě nemělo a přes snahu jsme po 15ti minutách prohrávali 0-3. Sporadicky jsme se ukázali na polovině v pohodě a s chutí hrajícího Velešína, ovšem soupeř využil našich chyb a dobré střelecké formy a nasázel nám i s naší pomocí devět gólů.

Sestava K.Újezdu: Schmied Tomáš - Vaněk Vojta, Fousek Martin, Míka Jan, Karlíček Jiří -                                                                              Postl Dominik, Váša Milan(C), Kneifl Jan, Svoboda David                                                                  - Petrou Jan, Dao Dan

do druhého poločasu na kraj zálohy nastoupil Jirka Rytíř.

 

Utkání o třetí místo:

K.Újezd B - Vltava ČB : 4 - 1 (3-0)

Protože ve druhém turnajovém utkání porazil domácí Římov budějovickou Vltavu,byla naším soupeřem ona. Byla v podobném složení jako my a dokonce si musela půjčit od domácích dva hráče.

My jsme nastoupili v pozměněné sestavě. Protože nás musel opustit Honza Míka, nastoupil na postu stopera kapitán mužstva Milan Váša a do středu zálohy se posunul Jirka Rytíř, což naší hře prospělo. 

Od začátku zápasu jsme soupeře přehrávali a dostávali se do šancí. Naše v pohodě hrající obrana hatila utočné pokusy soupeře a my jsme naopak šance dokázaly využít a do poločasu jsme si góly Dana Daoa, Honzů Kneifla a Petroua vypracovali pohodlné vedení 3-0.

Ve druhém poločasu už úrověň hry oboustranně poklesla.  Oba týmy si vytvořili několik šancí a hlavně budějovičtí hráči ukazovali zmar v koncovce. Nakonec se jim přece jen podařilo vsítit čestnou branku a snížit na 1-3, ale poslední slovo měl Dan Dao, který svou druhou brankou uzavřel skóre zápasu na 4-1.

Sestava K.Újezdu: Schmied Tomáš - Vaněk Vojta, Váša Milan (C), Fousek Martin, Karlíček Jiří-

                                                                    Postl Dominik, Kneifl Jan, Rytíř Jiří, Svoboda David -

                                                                    Petrou Jan, Dao Dan

Chci poděkovat všem hráčům za přístup k zápasům a podporu přítomným oujezdským fanouškům!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář