Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Rekonstrukce hřiště začíná

17. 7. 2009

Počínaje pondělím, 20.7., se rozbíhá plánovaná rekonstrukce "Kameňáckého" fotbalového hřiště. V úvodu musíme udělat tzv. figuru hřiště (srovnání do požadovaného tvaru), pak budou následovat odvodnění, výstavba automatického zavlažovacího systému, navezení nové vrstvy zeminy s pískem a na závěr zatravnění. celá akce by měla trvat cca.3-4 týdny.

Součástí úprav bude i vybudování jímky na zachytávání dešťové vody, která bude používána na kropení, protažení vodovodu z vodárny v Budějovické ulici k jímce (jako záložní zdroj vody v obdobích sucha) a ke kabinám (jako záložní zdroj vody pro případ, když dojde voda ve studni). Závěrečnou etapou rekonstrukce bude vybudování zábrany za horní bránou "u Štilce" a osazení hřiště hliníkovými, vyndavacími brankami.

Rekonstrukci hřiště bude provádět firma SPORTOVNÍ TRAVNATÉ POVRCHY s.r.o. z Modřic u Brna, vybudování jímky, zábrany za brankou a osazení brankami je v naší režii.

Každá ruka, která nám bude chtít pomoci je vítána, máte-li chuť, podílet se na vylepšení našeho hřiště a můžete nám pomoci, volejte na tel.číslo : 602493268 ! Děkujeme !

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář