Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Spolupráce TJ SOKOL a firmy ASTORIE

Vážení sportovci, členové TJ sokol Kamenný Újezd.

Naše TJ uzavřela smlouvu o spolupráci s firmou ASTORIE a.s. - pojišťovací a finanční služby. Smlouva se týká spolupráce mezi naší TJ SOKOL a ASTORIE a.s.. Firma ASTORIE a.s. nabízí všem členům TJ SOKOL zdarma prověřit jakékoliv smlouvy o pojištění a ve většině případů je schopna zajistit výhodnější smlouvy na stejný rozsah pojištění při nižších pojistných částkách . To asi mohou dělat i jiní, ale ASTORIE a.s. zaručuje, že z pojistné částky nové smlouvy smluvně převede na účet našeho klubu pevné provize, které se každoročně opakují ve stejné výši po dobu trvání pojistné smlouvy. Výše provize za nemovitosti je 15%, za osobní auta 8% a na další typy pojištění jsou podobné podmínky.

Co z toho plyne pro nás?

Výbor našeho oddílu se rozhodl podpořit tuto možnost pravidelných příjmů pro oddíl. Aby byla tato forma příjmů zvýhodněná i pro naše členy, rozhodli jsme o částečné až plné úhradě členského příspěvku oddílu z části provize, která bude každoročně přicházet od ASTORIE po uzavření nové, či přepracované pojistné smlouvy. Uvádíme zde dva příklady.

1. Příklad pro dospělé (členský příspěvek je 1000,- Kč :

Provize bude 1000 Kč, pak polovina bude pro oddíl a o 500 Kč se sníží členský příspěvek člena na 500 Kč. Pokud bude provize například 2200 Kč, pak pro oddíl zůstane částka 1200 Kč a člen nebude platit žádný členský příspěvek.

2. Příklad pro mládež (členský příspěvek je 600,- Kč) :

Provize bude 1000 Kč, pak polovina bude pro oddíl a o 500 Kč se sníží členský příspěvek člena na 100 Kč. Pokud bude provize například 2200 Kč, pak pro oddíl zůstane částka 1600 Kč a člen nebude platit žádný členský příspěvek.

Jak je z uvedených příkladů patrné, Vy ušetříte 2x (na pojistném a na členském příspěvku) a zároveň pomůžete i našemu oddílu !!! Provize budou oddílu vypláceny vždy na konci kalendářního měsíce. V lednu každého roku nám ASTORIE předá přehled částek provizí jednotlivých našich členů za předchozí rok a to bude podkladem pro stanovení členských příspěvků podle výše uvedených pravidel na daný rok. Pokud nemáte vlastní pojistnou smlouvu, můžete zprostředkovat stejnou službu pro své známé, pro svou firmu, pro svého zaměstnavatele apod., a výsledný efekt bude pro Vás i pro nás stejný.

Pokud se rozhodnete pro naši vzájemnou spolupráci a měli by jste o tuto nabídku zájem, volejte na č.tel. 602493268 (Vaník Jiří). Předám Váš kontakt zástupci ASTORIE a.s., který Vás osloví s nabídkou bezplatného prověření Vašich pojistných smluv.

Předem děkuji za spolupráci.

Jiří Vaník, manažer oddílu kopané TJ Sokol Kamenný Újezd

V Kamenném Újezdu 4.4.2015

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář